Dilluns 24 de setembre de 2018
PRIMERS:
Amanida d'enciams variats
amb tomàquets i formatge
Espinacs a la catalana
Rigatone a la Napolitana (tomàquet
fregit casolà, tonyina i pebrot verd)
Pastis duo d'espàrrecs
Carpaccio casolà de peus de
porc amb vinagreta de mel
Altres opcions:
Carpaccio de vedella amb encenalls parmesà (+4€)
Espàrrecs verds amb salsa romesco (+3€)
SEGONS:
Lluç a la planxa amb
verdures
Carn magra amb salsa
roquefort
Bistec a la planxa
Llàgrimes de pollastre
arrebossades
Altres opcions:
Cabrit arrebossat amb guarnició (+6€)
Entrecot de vedella amb guarnició (350grs) (+6€)
POSTRES:
Pastis del dia
Flam d'ou
Iogurt de fruites bosc
Gelat
Pa , aigua, vi de la casa o gasosa
12.00 € (iva
inclòs)
* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar
productes al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les
verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i
per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada