Dissabte 1 de Setembre de 2018
PRIMERS
Amanida d'enciams variats
amb figues i pernil ibèric
Pasta fresca d'ou "Parpadele" amb salsa ceps
Full de salmó amb crema de formatge i eneldo
Crep de vieires i gambes
amb salsa marinera
Ous estrellats amb
sobrassada i patates
SEGONS:
Costelles de Xai a la
planxa
Rodonets de pollastre
farcits de pernil dolç i formatge
Llaminera (solomillo) a la planxa amb salsa pebre
Sèpia a la planxa amb
verdures
Llobarro al forn
Altres opcions:
Entrecot de vedella amb guarnició (350grs) (+6€)
POSTRES:
Tiramisú
Flam d'ou
Iogurt de fruites bosc, o
pinya
Sorbet de mandarina
Pa , aigua, vi de la casa o gasosa
18.00 € (iva
inclòs)
MENU INFANTIL:
Macarrons
Llàgrimes de pollastre arrebossades
i patates
Beguda, pa i postres
12€ (iva inclòs)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada