Dilluns 3 de setembre de 2018
PRIMERS:
Cabdells amb tonyina
Remenat d'ous amb alls
tendres, gambes i espàrrecs
Pasta amb salsa xampinyons
i tòfona
Pèsols amb pernil
Mousse d'escalivada
Altres opcions:
Carpaccio de vedella amb encenalls parmesà (+4€)
Espàrrecs verds amb salsa romesco (+3€)
SEGONS:
Lluç a la planxa amb
verdures
Llobarro al forn
Rodonet de pollastre rostit
al forn
Bistec a la planxa
Pluma a la planxa amb
patates
Altres opcions:
Cabrit arrebossat amb guarnició (+6€)
Entrecot de vedella amb guarnició (350grs) (+6€)
POSTRES:
Pastis del dia
Flam d'ou
Iogurt de fruites bosc
Gelat
Pa , aigua, vi de la casa o gasosa
12.00 € (iva
inclòs)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada