Dimarts 4 de setembre de 2018
PRIMERS:
Amanida freda de llenties (ou
dur, tonyina, pebrot vermell, verd i ceba)
Amanida d'ensiams variats
amb figues, nous i formatge
Espinacs saltejats amb
beicon
Gaspatxo amb entrebancs
Espaguetis a la putanesca
Altres opcions:
Carpaccio de vedella amb encenalls parmesà (+4€)
Espàrrecs verds amb salsa romesco (+3€)
SEGONS:
Sardines al forn amb all i
julivert
Pluma a la planxa amb
patates
Llibrets de llom amb
guarnició
Contracuixa de pollastre a
la planxa
Bistec a la planxa
Altres opcions:
Cabrit arrebossat amb guarnició (+6€)
Entrecot de vedella amb guarnició (350grs) (+6€)
POSTRES:
Pastis del dia
Flam d'ou
Iogurt de fruites bosc
Gelat
Pa , aigua, vi de la casa o gasosa
12.00 € (iva
inclòs)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada