Dimecres 5 de setembre de 2018
PRIMERS:
Amanida d'ensiams variats
amb tomàquets de l'horta i formatge feta
Gratinat d'albergínia,
formatge i mel
Tallarines saltejades amb
bolets
Cigrons amb cansalada
Altres opcions:
Carpaccio de vedella amb encenalls parmesà (+4€)
Espàrrecs verds amb salsa romesco (+3€)
SEGONS:
Sardines al forn amb all i
julivert
Roosbeef de llom amb salsa agredolça
Entranya de vedella a la
planxa amb patates
Llàgrimes de pollastre
arrebossades
Filet d'Orada a la planxa
amb verdures
Altres opcions:
Cabrit arrebossat amb guarnició (+6€)
Entrecot de vedella amb guarnició (350grs) (+6€)
POSTRES:
Pastis del dia
Flam d'ou
Iogurt de fruites bosc
Gelat
Pa , aigua, vi de la casa o gasosa
12.00 € (iva
inclòs)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada