Dijous 30 d'Agost de 2018
PRIMERS:
Cabdells amb tonyina
Humus de cigrons amb
cansalada
Coca de recapte amb
sardines
Macarrons de l'àvia
Altres opcions:
Carpaccio de vedella amb encenalls parmesà (+4€)
Espàrrecs verds amb salsa romesco (+3€)
SEGONS:
Bacallà fresc a la planxa
amb verdures
Llàgrimes de pollastre
arrebossat amb guarnició
Galta de porc rostida al
forn
Hamburguesa de vedella amb
ceba caramel·litzada
Broqueta de vedella amb
verdura
Altres opcions:
Cabrit arrebossat amb guarnició (+6€)
Entrecot de vedella amb guarnició (350grs) (+6€)
POSTRES:
Pastis del dia
Flam de cafè, ou
Iogurt de fruites bosc
Gelat
Pa , aigua, vi de la casa o gasosa
12.00 € (iva
inclòs)
* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar
productes al·lergògens (consulteu al personal)* Tots els nostres plats
són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada