Menú
Dimecres 29 d'Agost de 2018
PRIMERS:
Amanida Cèsar (pa torrat, pollastre, anxoves i vinagreta
de mostassa)
Gaspatxo de xíndria i
entrebancs
Pasta italiana al pesto
Mongeta tendre saltejada
amb pernil
Coca de recapte amb
sardines
Altres opcions:
Carpaccio de peus de porc casolà (+4€)
Espàrrecs verds amb salsa romesco (+3€)
SEGONS:
Salmó a la planxa amb
verdures
Contracuixa de pollastre a
la planxa
Llom arrebossat amb
guarnició
Entrecot de vedella (180gr)
Costellam de porc al forn
Altres opcions:
Cabrit arrebossat amb guarnició (+6€)
Entrecot de vedella amb guarnició (+6€)
POSTRES:
Pastis del dia
Flam de cafè
Iogurt de fruites bosc
Gelat
Pa , aigua, vi de la casa o gasosa
12.00 € (iva
inclòs)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada