Menú
Dilluns 27
d'Agost de 2018
PRIMERS:
Amanida d’enciams variats formatge
de cabra ,vinagreta de mel
Gaspatxo de xíndria i
entrebancs
Pasta italiana a la
carbonara
Ous farcits de tonyina i
surimi
Meló amb pernil
Altres opcions:
Carpaccio de peus de porc casolà (+4€)
Espàrrecs verds amb salsa romesco (+3€)
SEGONS:
Pollastre al forn amb allet
Bistec a la planxa amb
guarnició
Calamars a la planxa amb
verdura
Pluma de porc a la planxa
Altres opcions:
Cabrit arrebossat amb guarnició (+6€)
Entrecot de vedella amb guarnició (+6€)
POSTRES:
Pastis del dia
Flam de cafè
Mousse de xocolata
Iogurt de fruites bosc
Pa , aigua, vi de la casa o gasosa
12.00 € (iva inclòs)
* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar
productes al·lergògens (consulteu al personal)* Tots els nostres plats
són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada