Menú de Divendres 6 de juliol del 2018
PRIMERS:
Amanida Cèsar (pollastre, anxoves)
Pèsols amb pernil
Pasta a la marinera
Patates emmascarades amb botifarra
negre
Empedrat de cigrons amb tonyina
ALTRES OPCIONS :
Espàrrecs
verds a la planxa amb salsa romesco (Supl.+3€ )
SEGONS :
Secret a la planxa amb patates
Hamburguesa de vedella amb ceba caramel·litzada
Llenguado a la planxa
Tulipes de pollastre cruixent.
ALTRES
OPCIONS :
Cabrit
arrebossat amb guarnició (Supl.+6€ )
POSTRES :
* Pastis del dia
* Iogurt amb melmelada casolana de fruites
del bosc
* Terrina de vainilla i xoco ó nata
i xoco ó vainilla
* Xíndria
Aigua, vi de la casa o gasosa (1 beguda per persona)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada