Menú del Dissabte 14 de juliol 2018
TASTET DE LA CASA
PRIMERS:
Amanida de
formatge de cabra i fruits secs
Crep de gambes i
vieires amb salsa marinera
Crema de meló amb
virutes de pernil
Raviolis casolans
de confit d'ànec, pera i salsa tòfona
SEGONS:
Cabrit arrebossat
amb guarnició
Escamarlans petits
saltejats amb all i julivert
Timbal de melós de
vedella amb Idiazabal
Llaminera a la
planxa amb salsa ceps
Orada al forn amb
un llit de patates
Postres, pa *
Aigua, vi de la
casa o gasosa
18.00€ (iva inclòs)
MENU INFANTIL (fins a 12anys)
Espaguetis
amb tomàquet fregit i formatge
Llàgrimes
de pollastre arrebossat *
Beguda,
pa i postres * 12€ (iva inclòs)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada