Menú de Dijous 5 juliol del 2018
PRIMERS:
Amanida de tonyina
Crep d'estiu (pernil dolç, espàrrec, blat de moro,
maionesa i ensiam)
Arròs saltejat de verdures de
l'horta
Espaguetis a lo Alfredo
ALTRES OPCIONS :
Espàrrecs
verds a la planxa amb salsa romesco (Supl.+3€ )
SEGONS :
Galtes rostides al forn
Bistec a la planxa amb patates
Sèpia a la planxa amb verdura
Llom arrebossat amb guarnició
Pit de pollastre amb salsa pebre
ALTRES
OPCIONS :
Cabrit
arrebossat amb guarnició (Supl.+6€ )
POSTRES :
* Pastis del dia
* Iogurt amb melmelada casolana de fruites
del bosc
* Terrina de vainilla i xoco ó nata
i xoco ó vainilla
* Xíndria
Aigua, vi de la casa o gasosa (1 beguda per persona)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada