Menú del Dissabte 19 de Maig 2018
TASTET DE LA CASA
PRIMERS:
Amanida
amb mini favetes confitades, botifarra negre i pinyons
Carpaccio
de vedella amb encenalls de parmesà
Lasanya
de bolets amb beixamel de ceps
Coca
amb espàrrecs verds, ceba caramel·litzada i formatge de cabra
Meló
amb pernil
SEGONS:
Rotllet
de pollastre amb prunes i pinyons
Bacallà
a la muselina de romesco
Entrecot
de vedella a la planxa
Rosbif
de llom amb sucre morè
Xai
a la planxa
Postres, pa
Aigua,
vi de la casa o gasosa (1 beguda per
persona)
18.00€ (iva inclòs)
MENU INFANTIL (fins a 12anys)
Pasta
a la bolonyesa
Pollastre
arrebossat amb patates
Beguda,
pa i postres 12€ (iva inclòs)
* Alguns
dels plats que s'ofereixen poden portar productes
al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats
són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada