Menú del Divendres 18 de Maig de 2018
PRIMERS:
Amanida Cèsar
Arròs saltejat amb verdures de
l'horta
Rotllet de pernil dolç i
ensaladilla
Tallarines amb salsa xampinyons i
tòfona
Altres opcions
Carpaccio
de vedella amb parmesà (+3€)
Espàrrecs
verds a la planxa salsa romesco (+3€)
SEGONS :
Pollastre a la poma
Sèpia a la planxa amb verdures
Hamburguesa de vedella amb ceba
caramel·litzada
Graellada de carn amb guarnició
Escalopa de vedella arrebossada
Altres opcions
Entrecot
de vedella (350gr) (+6€)
Cabrit
arrebossat (+6€)
POSTRES :
* Iogurt de melmelada de fruites
del bosc
* Iogurt natural o desnatat
* Mini gofres amb xocolata
* copa de gelat
* Flam d'ou
Aigua, vi de la casa o gasosa (1 beguda per persona)
11.00 € (iva
inclòs)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada