Menú del Dimarts 22 de Maig de 2018
PRIMERS:
Amanida amb codony i formatge
Lasanya de bolets gratinats amb
beixamel de ceps
Espaguetis amb salsa formatge
Pebrot al piquillo farcits de brandada
de bacallà
Patata i pèsol
Altres opcions
Carpaccio
de vedella amb parmesà (+3€)
Esparrecs
verds a la planxa amb salsa romesco (+3€)
SEGONS :
Salmó a la planxa amb verdureta
Botifarra esparracada amb bolets i
patates
Rotllet de pollastre farcit de
prunes i pinyons
Bacallà amb romesco
Bistec amb patates
Altres opcions
Entrecot
de vedella (350gr) (+6€)
Cabrit
arrebossat (+6€)
POSTRES :
* Iogurt de melmelada de fruites
del bosc
* Flam d'ou
* Mini magnum
* Mini gofres amb xocolata
Aigua, vi de la casa o gasosa (1 beguda per persona)
11.00 € (iva
inclòs)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada