Menú del Dilluns 7 de Maig de 2018
PRIMERS:
Amanida amb formatge de cabra i
fruits secs
Pasta italiana amb trompetes de la
mort
Carpaccio de orella i peus de porc
Graellada de verdures amb romesco
Patata emmascarades amb botifarra
negre
Altres opcions:
Raviolis
de melós de vedella amb salsa ceps (+3€)
SEGONS :
Bistec a la planxa amb patates
Hamburguesa de vedella a la planxa
Llaminera (solomillo de cerdo) a la
planxa
Orada al forn amb un llit de verdures
Llàgrimes de pollastre arrebossat
Altres opcions:
Entrecot
de vedella (350grs) amb guarnició (+6€)
Timbal
de vedella amb Idiazabal (+6€)
POSTRES :
* Pastis de formatge amb coulis de maduixa
* Iogurt amb melmelada casolana de
raïm
* Iogurt de melmelada de fruites
del bosc
* Brownie (pastis de xocolata i
nous)
* Gelat de capuccino
Aigua, vi de la casa o gasosa (1 beguda per persona)
11.00 € (iva
inclòs)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada