Menú del Divendres 4 de Maig de 2018
PRIMERS:
Amanida amb mozzarella, tomàquet i pesto
Tallarines a l napolitana
Truita d'espinacs
Empedrat de mongetes i bacallà
Patates farcides de pernil
Altres opcions:
Raviolis
de melós de vedella amb salsa ceps (+3€)
Espàrrecs
verds amb salsa romesco (+3€)
SEGONS :
Xurrasco a la planxa amb patates
Entranya de vedella a la planxa
Galta de porc rostida al forn
Lluç a la planxa amb verdures
Botifarra esparracada amb ceba i
patates
Altres opcions:
Cabrit
arrebossat (+6€)
Postres, pa
Aigua, vi de la casa o gasosa (1 beguda per persona)
11.00 € (iva
inclòs)
* Alguns dels plats que s'ofereixen poden
portar productes al·lergògens (consulteu
al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques
de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el
seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada