Menú del Dimecres 9 de Maig de 2018
PRIMERS:
Amanida verda
Vichyssoise amb poma (crema de
porros i poma)
Pèsols anisats
Amanida de llenties amb tonyina
Pasta a la carbonara
Altres opcions:
Espàrrecs
verds a la planxa amb romesco (+3€)
Carpaccio
de vedella amb encenalls de parmesà (+3€)
SEGONS :
Costelles de porc al forn
Filet de llenguado arrebossat
Pollastre a la planxa
Entranya de vedella a la planxa
Croquetes de pernil ibèric
Altres opcions:
Entrecot
de vedella (350grs) amb guarnició (+6€)
Timbal
de vedella amb Idiazabal (+6€)
POSTRES :
* Iogurt amb melmelada casolana de
raïm
* Iogurt de melmelada de fruites
del bosc
* Pastis de nutela i crema
* Mini magnum
* Sorbet de llimona
Aigua, vi de la casa o gasosa (1 beguda per persona)
11.00 € (iva
inclòs)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada