Menú del Divendres 13 d'Abril de 2018
PRIMERS:
Amanida Cèsar (Pollastre, anxoves, pa torrat, vinagreta de
Cèsar)
Espinacs a la catalana
Rigatoni al pesto i parmesà
Crep amb espàrrecs, pernil dolç i maionesa
Fideuà
Altres opcions:
Espàrrecs
verds a la planxa amb romesco (+3€)
Ravioli
de confit d'ànec, foie amb salsa tòfona (+3€)
SEGONS :
Llonzes de porc (Chuletas de cerdo)
Sèpia a la planxa amb verdura
Pit de pollastre amb salsa mostassa
Bistec a la planxa
Mandonguilles a l'ametlla i
xampinyons
Altres opcions:
Cabrit
arrebossat amb guarnició (+6€)
Entrecot
de vedella (350grs) amb guarnició (+6€)
Postres, pa , aigua, vi de la casa o gasosa
11.00 € (iva inclòs)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada