Menú del Dijous 12 d'Abril de 2018
PRIMERS:
Amanida amb formatge de cabra i fruits secs
Pebrots al piquillo farcits de brandada de bacallà
Cigronets amb cansalada
Arròs saltejats amb verdures de l'horta veïna
Macarrons de l'àvia
Patata i mongeta tendre
Altres opcions:
Espàrrecs
verds a la planxa amb romesco (+3€)
Ravioli
de confit d'ànec, foie amb salsa tòfona (+3€)
SEGONS :
Llàgrimes de pollastre arrebossat
Calamars a la planxa amb verdura
Botifarra esparracada amb bolets
Bistec a la planxa
Mandonguilles a l'ametlla i
xampinyons
Altres opcions:
Cabrit
arrebossat amb guarnició (+6€)
Entrecot
de vedella (350grs) amb guarnició (+6€)
Postres, pa , aigua, vi de la casa o gasosa
11.00 € (iva
inclòs)
* Alguns dels plats que s'ofereixen poden
portar productes al·lergògens (consulteu
al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques
de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el
seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada