Menú del Dimecres 11 d'Abril de 2018
PRIMERS:
Amanida de pernil, codony i fruits secs amb vinagreta mel
Pebrots al piquillo farcits de brandada de bacallà
Gratinat de carbassó amb formatge i mel
Llaços a la carbonara
Crema de bolets amb crostonets de pa
Altres opcions:
Espàrrecs
verds a la planxa amb romesco (+3€)
Ravioli
de confit d'ànec, foie amb salsa tòfona (+3€)
SEGONS :
Cuixes de pollastre al forn amb guarnició
Hamburguesa de vedella amb ceba
caramel·litzada
Llobarro a la planxa amb verdura
Croquetes de carn d'olla
Secret a la planxa amb patates
Altres opcions:
Cabrit
arrebossat amb guarnició (+6€)
Entrecot
de vedella (350grs) amb guarnició (+6€)
Postres, pa , aigua, vi de la casa o gasosa
11.00 € (iva
inclòs)
* Alguns dels plats que s'ofereixen poden
portar productes al·lergògens (consulteu
al personal)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada