Menú del Dimarts 10 d'Abril de 2018
PRIMERS:
Amanida de dàtils i pernil dolç
Albergínia farcida
Espaguetis amb xampinyons i tòfona
Mousse de lluç i espàrrecs
Altres opcions:
Espàrrecs
verds a la planxa amb romesco (+3€)
Raviolis
de confit d'ànec, foie amb salsa tòfona (+3€)
SEGONS :
Braó rostit al forn amb guarnició
Entranya de vedella a la planxa
Verat a la planxa amb verdura
Contra cuixa de pollastre a la
planxa
Llibrets de llom amb patates
Altres opcions:
Cabrit
arrebossat amb guarnició (+6€)
Entrecot
de vedella (350grs) amb guarnició (+6€)
Postres, pa , aigua, vi de la casa o gasosa
11.00 € (iva
inclòs)
* Alguns dels plats que s'ofereixen poden
portar productes al·lergògens (consulteu
al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques
de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el
seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada