Menú del Dissabte 7 d'Abril de 2018
TASTET DE LA CASA
PRIMERS:
Amanida
de calçots amb salsa romesco
Ravioli
de confit d'ànec, foie amb salsa tòfona
Petxina
de peix i marisc
Graellada
de verdures
Pinya
amb pernil
SEGONS:
Pularda
confitada a baixa temperatura amb compota de poma
Mandonguilles
a l'ametlla
Vedella
amb bolets
Bacallà
a la planxa amb verdura
Xai
a la planxa amb guarnició
Entrecot
de vedella (sup. 4€)
POSTRES
Pa,aigua,
vi de la casa o gasosa
18.00 € (iva inclòs)
MENU INFANTIL (fins a 12anys)
Macarrons
de l'àvia
Llàgrimes
de pollastre arrebossat amb patates
Beguda,
pa i postres 12€ (iva inclòs)
* Alguns
dels plats que s'ofereixen poden portar productes
al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats
són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada