Menú del Dilluns 16 d'Abril de 2018
PRIMERS:
Amanida Verda
Remenat d'ous amb calçots i botifarra negre
Humus de cigrons amb bacallà
Crema de verdures
Espaguetis a la napolitana (tomàquet fregit, tonyina, pebrots, olives negres)
Altres opcions:
Crep
d'espinacs, ricota, bacó, panses i pinyons amb tomàquet dolç (+3€)
SEGONS :
Galta de porc al forn
Orada a la planxa amb verdura
Pularda confitada a baixa
temperatura amb poma
Bistec a la planxa
Rodo de gall d'indi rostit
Altres opcions:
Entrecot
de vedella (250grs) amb guarnició (+4€)
Postres, pa , aigua, vi de la casa o gasosa
11.00 € (iva
inclòs)
* Alguns dels plats que s'ofereixen poden
portar productes al·lergògens (consulteu
al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques
de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el
seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada