Menú del Dimecres 18 d'Abril de 2018
PRIMERS:
Amanida amb codony i formatge
Mousse d'escalivada i seitons
Pasta a la carbonara
Vichyssoise amb poma
Amanida freda de llenties amb tonyina
Altres opcions:
Crep
d'espinacs, ricota, bacó, panses i pinyons amb tomàquet dolç (+3€)
Espàrrecs
verds a la planxa amb salsa romesco (+3€)
SEGONS :
Carn magra a la planxa amb salsa
pebre
Mandonguilles amb pèsols
Xurrasco a la planxa
Bacallà fresc a la planxa amb
verdureta
Llàgrimes de pollastre arrebossades
Botifarra esparracada amb bolets i
patates
Altres opcions:
Entrecot
de vedella (250grs) amb guarnició (+4€)
POSTRES :
Pastis
del dia
Iogurt
de fruites del bosc casolà
Ametllat
Flam
d'ou
pa , aigua, vi de la casa o gasosa
11.00 € (iva
inclòs)
* Alguns
dels plats que s'ofereixen poden portar productes
al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques
de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el
seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada