Menú del Dissabte 21 d'Abril de 2018
TASTET DE LA CASA
PRIMERS:
Amanida
de formatge de cabra i fruits secs
Espàrrecs
verds a la planxa amb romesco
Rissotto
de bolets amb encenalls de parmesà
Crep
de gambes i vieires amb salsa americana
Vichyssoise
(crema freda de porros)
SEGONS:
Bacallà
fresc a la planxa amb verdures
Confit
d'ànec amb compota de pera
Mandonguilles
amb sèpia i pèsols
Llaminera
a la planxa amb salsa pebre
Xai a la planxa amb guarnició
POSTRES:
Pastis de Music
Flam d'ou de la casa
Trufes amb nata
Crocant
Pa,aigua,
vi de la casa o gasosa 18.00 € (iva inclòs)
MENU INFANTIL (fins a 12anys)
Pasta
a la bolonyesa
Hamburguesa
de vedella amb patates
Beguda,
pa i postres 12€ (iva inclòs)
* Alguns
dels plats que s'ofereixen poden portar productes al·lergògens
(consulteu al personal)
* Tots els nostres plats
són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada