Menú del Dilluns 23 d'Abril de 2018
FELIÇ DIADA DE SANT JORDI
PRIMERS:
Amanida amb mozzarella i tomàquet
Humus de cigrons amb bacallà i torradetes
Espinacs saltejats amb bacó
Rigatone a la putanesca (tomàquet fregit, olives negres, bitxo, formatge, picant)
Xampinyons farcits de pernil i formatge
Altres opcions:
Espàrrecs
verds a la planxa salsa romesco (+3€)
SEGONS :
Secret ibèric a la planxa amb
guarnició
Xai a la planxa amb guarnició
Verat a la planxa amb verdura
Pollastre arrebossat amb patates
Croquetes de pernil ibèric
acompanyat d'amanida
Altres opcions:
Entrecot
de vedella (350grs) amb guarnició (+6€)
Cabrit
arrebossat (+6€)
Postres, pa , aigua, vi de la casa o gasosa
11.00 € (iva
inclòs)
* Alguns dels plats que s'ofereixen poden
portar productes al·lergògens (consulteu
al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques
de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el
seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada