Menú del Divendres 20 d'Abril de 2018
PRIMERS:
Amanida Cèsar ( pollastre, pa torrat, i vinagreta
d'anxoves)
Vichyssoise (crema de porros i poma)
Pasta a la marinera
Timbal de patates i bolets
Ous farcits de tonyina
Altres opcions:
Espàrrecs
verds a la planxa amb salsa romesco (+3€)
SEGONS :
Peix del dia: "Gallo san Pedro"
Roosbeef de llom amb mostassa i
sucre morè
Botifarra esparracada amb bolets, i
patates
Hamburguesa de vedella casolana amb
ceba caramel·litzada
Altres opcions:
Entrecot
de vedella (250grs) amb guarnició (+4€)
POSTRES :
Pastis
del dia
Iogurt
de fruites del bosc casolà
Ametllat
Arròs
amb llet
Flam
d'ou casolà
pa , aigua, vi de la casa o gasosa
11.00 € (iva
inclòs)
* Alguns
dels plats que s'ofereixen poden portar productes
al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques
de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el
seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada