Menú del Divendres 9 de Març de 2018
PRIMERS:
Cabdells amb tonyina i seitons
Pebrots al piquillo farcits de brandada de bacallà
Fideuà acompanyat d'all i oli
Patata i mongeta tendre
Remenat d'ous amb bolets, patates
Altres opcions:
Espàrrecs verds a la planxa amb salsa romesco (+3€)
Crep d'espinacs, bacó, ricota, panses i pinyons amb
salsa de tomàquet dolç (+3€)
SEGONS :
"Salmonetes" - rogers
fregidets
Pit de pollastre a la planxa amb
salsa pebre
Bistec a la planxa
Galta de porc rostida al forn
Altres opcions:
Timbal del melós de vedella
amb Idiazabal (+6€)
Entrecot de vedella amb
guarnició (+6€)
POSTRES:
Brownie
Flam d'ou
Gelat
Iogurt de fruites del bosc
Pa, aigua, vi de la casa o gasosa
11.00 € (iva
inclòs)
* Alguns dels plats que s'ofereixen poden
portar productes al·lergògens (consulteu
al personal)
* Tots els nostres plats
són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada