Menú del Dimecres 7 de Març de 2018
PRIMERS:
Amanida de tonyina, ou dur, espàrrecs
Vichyssoise (crema de porros)
Arròs saltejats amb verdureta de l'horta
Tallarines amb salsa xampinyons i tòfona
Altres opcions:
Espàrrecs verds a la planxa amb salsa romesco (+3€)
Crep d'espinacs, bacó, ricota, panses i pinyons amb
salsa de tomàquet dolç (+3€)
SEGONS :
Bacallà fresc a la planxa amb
verdura
Pollastre al forn al allet
Botifarra a la planxa amb guarnició
Altres opcions:
Timbal del melós de vedella
amb Idiazabal (+6€)
Entrecot de vedella amb
guarnició (+6€)
POSTRES:
Brownie
Flam d'ou
Gelat
Pa, aigua, vi de la casa o gasosa
11.00 € (iva
inclòs)
* Alguns dels plats que s'ofereixen poden
portar productes al·lergògens (consulteu
al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques
de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el
seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada