Menú del Dissabte 10 de Març de 2018
TASTET DE LA CASA
PRIMERS:
Xatonada
(escarola, seitons, bacallà, olives negres, salsa xato)
Graellada
de verdures
Carpaccio
casolà de peus de porc i vinagreta de fruits secs
Lasanya
de bolets amb salsa ceps
Crep
de salmó, alvocat i salsa iogurt
SEGONS:
Cabrit
arrebossat amb guarnició
Xurrasco
a la planxa
Gambes
a la planxa
Galtes
rostides al forn amb panses i pinyons
Timbal
del vedella amb Idiazabal
Postres,
pa
Aigua,
vi de la casa o gasosa
18.00 € (iva inclòs)
MENU INFANTIL (fins a 12anys)
Pasta
a la bolonyesa
Bistec
a la planxa
Beguda,
pa i postres
12€ (iva inclòs)
* Alguns
dels plats que s'ofereixen poden portar productes
al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats
són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada