Menú del Divendres 23 de Març de 2018
PRIMERS:
Amanida Cèsar
Faves a la catalana
Fideuà
Rotllet de pernil dolç i espàrrecs
Altres Opcions:
Espàrrecs a la planxa amb romesco (+3€)
Raviolis casolans de melós de vedella amb salsa foie (+3€)
SEGONS :
Bacallà amb panses
Hamburguesa de vedella amb ceba
caramel·litzada
Pollastre amb salsa al curri
Carn Magra amb salsa pebre
Botifarra esparracada amb bolets i
patates
POSTRES:
Pastis de coco i iema
Bunyols de Quaresma
Iogurt amb melmelada de fruites del
bosc
Gelat ametllat
Postres, pa
Aigua, vi de la casa o gasosa
11.00 € (iva
inclòs)
* Alguns
dels plats que s'ofereixen poden portar productes
al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques
de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el
seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada