Menú del Dissabte 24 de Març de 2018
TASTET DE LA CASA
PRIMERS:
Cabdells
amb tonyina i seitons
Amanida
de formatge de cabra i fruits secs
Ous
estrellats amb patates i pernil ibèric
Crep
de vieires i gambes amb salsa marinera
Ravioli
de confit d'ànec amb salsa ceps
SEGONS:
Peus
de porc guisats
Cabrit
arrebossat amb guarnició
Cassoleta
de lluç i gambes
Llaminera
a la planxa amb salsa pebre
Entranya
de vedella a la planxa
POSTRES:
Bunyols de Quaresme
Pannacota casolana de torro
Trufes amb nata
Mini gofre amb xocolata
Pa,aigua,
vi de la casa o gasosa
18.00 € (iva inclòs)
MENU INFANTIL (fins a 12anys)
Macarrons
de l'àvia
Llom
arrebossat amb patates
Beguda,
pa i postres 12€ (iva inclòs)
* Alguns
dels plats que s'ofereixen poden portar productes
al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats
són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada