Menú del Dilluns 26 de Març de 2018
PRIMERS:
Amanida amb formatge brie i nous
Crep de pernil dolç, espàrrecs, maionesa i ensiam
Espaguetis a la carbonara
Remenat d'ous amb alls tendres i gambes
Crema de marisc (lluç i gambes)
Altres Opcions:
Espàrrecs a la planxa amb romesco (+3€)
Raviolis casolans de melós de vedella amb salsa foie (+3€)
SEGONS :
Llom arrebossat amb guarnició
Entranya de vedella a la planxa
Pollastre al allet amb guarnició
Calamars a la planxa amb verdura
Peus de porc guisats
POSTRES:
Pastis de nutela
Panacota de torro
Bunyols de Quaresma
Iogurt amb melmelada de fruites del
bosc
Gelat ametllat
Postres, pa
Aigua, vi de la casa o gasosa
11.00 € (iva
inclòs)
* Alguns
dels plats que s'ofereixen poden portar productes
al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques
de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el
seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada