Menú del Dijous 22 de Març de 2018
INFORMEM:
Del dia 29 al 2 d'Abril
Tindrem TANCAT
PRIMERS:
Amanida amb pinya i pernil
Lasanya de bolets amb beixamel de ceps
Arròs saltejat amb verdures de l'horta
Crema de carbassó
Coca de verdures
Altres Opcions:
Espàrrecs a la planxa amb romesco (+3€)
Raviolis casolans de melós de vedella amb salsa foie (+3€)
SEGONS :
Lluç a la planxa
Contracuixa de pollastre a la
planxa
Botifarra esparracada amb bolets i
patates
Carn magra amb salsa pebre
POSTRES:
Pastis de coco i iema
Iogurt amb melmelada de fruites del
bosc
Gelat ametllat
Postres, pa
Aigua, vi de la casa o gasosa
11.00 € (iva
inclòs)
* Alguns dels plats que s'ofereixen poden
portar productes al·lergògens (consulteu
al personal)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada