Menú del Dimecres 21 de Març de 2018
PRIMERS:
Amanida amb espàrrecs, tonyina i ou dur
Espaguetis a la bolonyesa
Lasanya de bolets amb beixamel de ceps
Espinacs a la catalana
Coca de verdures amb pernil dolç i formatge
SEGONS :
Filet de bruixes " gallo"
a la planxa
Galta de porc rostida al forn
Entranya de vedella a la planxa
Llom arrebossat amb patates
POSTRES:
Pastis de coco i iema
Iogurt amb melmelada de fruites del
bosc
Gelat ametllat
Postres, pa
Aigua, vi de la casa o gasosa
11.00 € (iva
inclòs)
* Alguns dels plats que s'ofereixen poden
portar productes al·lergògens (consulteu
al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques
de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el
seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada