Menú del Dimarts 20 de Març de 2018
PRIMERS:
Amanida de formatge de cabra i fruits secs
Rotllet de pernil dolç i espàrrecs amb maionesa
Pèsols saltejats amb pernil
Macarrons de l'àvia
Sopa torrada (típica
del Lluçanès, caldo de pollastre, amb rostit de vedella, i pa torrat)
Altres opcions:
Crep
d'espinacs, ricotta, bacó panses i pinyons (+3€)
Ravioli
de melós de vedella amb salsa foie (+3€)
SEGONS :
Sèpia a la planxa
Llaminera a la planxa (solomillo)
Filet de pollastre amb salsa
peruana - Aji Huancaina-
Bistec
Conill amb panses i moscatell
POSTRES:
Pastis de Poma
Iogurt amb melmelada de fruites del
bosc
Gelat de turró
Postres, pa
Aigua, vi de la casa o gasosa
11.00 € (iva
inclòs)
* Alguns dels plats que s'ofereixen poden
portar productes al·lergògens (consulteu
al personal)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada