PRIMERS:
Espaguetis a la Puttanesca (tomàquet, anxoves, parmesà olives negres i picant)
Pèsols a la catalana
Amanida de codony amb formatge i
vinagreta de mel
Pebrot al piquillo farcits de
brandada de bacallà
Altres opcions:
Espàrrecs verds
a la planxa amb salsa romesco (+3€)
Ravioli de
confit d'ànec, foie amb salsa tòfona (+3€)
SEGONS :
Contra cuixa de pollastre a la planxa
Corvina a la planxa
Escalopins de vedella arrebossats
Braó rostit amb prunes
Altres
opcions:
Entrecot de vedella (350grs) amb guarnició (+6€)
Timbal de melós vedella amb
Idiazabal (+6€)
POSTRES:
Brownie amb nata
Flam d'ou
Iogurt de fruites del bosc
Tarta whisky
Pa, aigua, vi de la casa o gasosa
11.00 € (iva inclòs)
* Alguns
dels plats que s'ofereixen poden portar productes
al·lergògens (consulteu
al personal)
* Tots els nostres plats són
de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada