PRIMERS:
Amanida de formatge de cabra i
fruits secs
Trinxat de patata i col amb
cansalada
Mousse d'escalivada i seitons
Espaguetis a la carbonara
Sopa de peix
Altres opcions:
Carpaccio
casolà de peus de porc amb vinagreta de fruits secs (+3€)
Ravioli de
confit d'ànec, foie amb salsa tòfona (+3€)
SEGONS :
Xurrasco a la planxa
Lluç a la planxa
Llàgrimes de pollastre arrebossades
Mandonguilles amb pèsols
Botifarra esparracada amb bolets i patates
Altres
opcions:
Entrecot de vedella (350grs) amb guarnició (+6€)
Timbal de melós vedella amb
Idiazabal (+6€)
POSTRES:
Brownie amb nata
Flam d'ou
Iogurt de fruites del bosc
Tarta whisky
Pa, aigua, vi de la casa o gasosa
11.00 € (iva inclòs)
* Alguns
dels plats que s'ofereixen poden portar productes
al·lergògens (consulteu
al personal)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada