Menú del Dilluns
19 de Febrer de 2018
PRIMERS:
Amanida
de tonyina, espàrrecs
Rotllet
d'espinacs i salmó
Farcellets
de 5 formatge amb salsa pesto rosso
Pastis
de gambes i alvocat
Altres opcions:
Carpaccio
casolà de peus de porc amb vinagreta de fruits secs (+3€)
Ravioli
de confit d'ànec, foie amb salsa tòfona (+3€)
SEGONS :
Bistec a la planxa amb maionesa
mostassa
Cueta de rap a la marinera
Mandonguilles amb pèsols
Croquetes d'ibèric
Altres opcions:
Entrecot de vedella (350grs) amb
guarnició (+6€)
Cabrit a la milanesa (+6€)
Postres, pa
Aigua, vi de la casa o gasosa
11.00 € (iva inclòs)
* Alguns dels plats que s'ofereixen poden
portar productes al·lergògens (consulteu
al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de
les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu
temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada