PRIMERS:
Gratinat d'albergínia, formatge
i mel
Fideuà amb all i oli
Patates emmascarades amb
botifarra negre
Amanida Verda
Altres opcions:
Espàrrecs verds
a la planxa amb salsa romesco (+3€)
Ravioli de
confit d'ànec, foie amb salsa tòfona (+3€)
SEGONS :
Hamburguesa de bou amb ceba caramel·litzada
Salmó a la planxa
Bistec amb patates
Mandonguilles amb sèpia i pèsols
Altres
opcions:
Timbal de melós vedella amb
Idiazabal (+6€)
Entrecot de vedella 350grs (+6€)
POSTRES:
Pastis de nutela i crema
Flam de cafè
Iogurt de fruites del bosc
Gelat
Pa, aigua, vi de la casa o gasosa
11.00 € (iva inclòs)
* Alguns
dels plats que s'ofereixen poden portar productes
al·lergògens (consulteu
al personal)
* Tots els nostres plats són
de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada