PRIMERS:
Amanida
de cranc, pinya, panses i salsa rosa
Pastis
de bolets, samfaina, ou dur i beixamel
Espaguetis
saltejats amb salmó fumat
Carxofes
naturals saltejades amb pernil
Altres opcions:
Crep d'espinacs, ricota, panses i pinyons amb tomàquet dolç (+3€)
Espàrrecs verds a la planxa amb
salsa romesco (+3€)
SEGONS :
Bistec a la planxa
Pularda amb prunes
Bacallà a la muselina d'all
Salmó a la planxa
Llibrets de foie i poma
Altres opcions:
Entrecot de vedella (350grs) amb guarnició (+6€)
Timbal de vedella amb Idiazabal
(+6€)
Cabrit arrebossat amb guarnició
(+6€)
Postres, pa
Aigua, vi de la casa o gasosa
11.00 € (iva inclòs)
* Alguns dels plats que s'ofereixen poden
portar productes al·lergògens (consulteu
al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques
de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el
seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada