Menú del Dimarts 23 de Gener de 2018
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats amb formatges
Ous
farcits de melós de vedella gratinats
Crema
de bolets amb crostonets de pa
Trinxat
de patates i espinacs amb beicon
Rigatone
a la "puttanesca" (tomàquet,
sec, olives negres, tàpares i parmesà)
Altres opcions:
Crep d'espinacs, ricota, panses i pinyons amb tomàquet dolç (+3€)
Espàrrecs verds a la planxa amb
salsa romesco (+3€)
SEGONS :
Bistec a la planxa
Carn magra amb salsa pebre
Cuixes de pollastre amb cargols
Llobarro a la planxa
Llom arrebossat amb guarnició
Altres opcions:
Entrecot de vedella (350grs)
amb guarnició (+6€)
Cabrit arrebossat amb guarnició (+6€)
Postres, pa
Aigua, vi de la casa o gasosa
11.00 € (iva inclòs)
* Alguns dels plats que s'ofereixen poden
portar productes al·lergògens (consulteu
al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques
de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el
seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada