Menú del Dissabte 20 de Gener de 2018
TASTET DE LA CASA
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats, amb calçots a la tempura i salsa romesco
Petxina
de peix i marisc
Carxofes
al forn amb virutes de pernil
Farcellets
de formatge al pesto -rosso-
Carpaccio
casolà de peus de porc amb vinagreta de fruits secs
SEGONS :
Bacallà a la muselina d'all
Cabrit arrebossat amb guarnició
Llaminera (solomillo
de porc) a la planxa amb salsa formatges
Pularda cuinada a baixa temperatura amb
prunes i pinyons
Galta de porc al forn
Postres, pa
Aigua, vi de la casa o gasosa
18.00 € (iva inclòs)
MENU INFANTIL (fins a 12anys)
Macarrons
Llom arrebossat amb patates
Beguda, pa i postres
12€ (iva inclòs)
* Alguns
dels plats que s'ofereixen poden portar productes
al·lergògens (consulteu al personal)
* Tots els nostres plats
són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada