Menú del Dimecres
8 de Novembre de 2017
PRIMERS:
Amanida de tonyina, ou dur
Tortel·lini al pesto
Llenties estofades
Sopa de peix
Crema d'espàrrecs i crostonets de pa
Altres opcions:
Carpaccio
de vedella amb parmesà (+3€)
Carpaccio
de pop a la gallega (+3€)
SEGONS:
Lluç a la
planxa acompanyats d'amanida
Bistec amb
guarnició
Llàgrimes
de pollastre arrebossat amb guarnició
Mandonguilles
amb pèsols
Tripa i
morro "Callos"
Altres opcions:
Entrecot de vedella (350grs) amb
guarnició (+6€)
Timbal de vedella amb Idiazabal
(+6€)
Postres, pa
Aigua, vi
de la casa o gasosa
11.00 € (iva inclòs)
* Tots els nostres plats són de
proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada