Menú del Dimarts
7 de Novembre de 2017
PRIMERS:
Amanida Cèsar (ensiam, pollastre, anxoves,
pa torrat i vinagreta de mostassa)
Mongetes amb ceps
Llenties estofades
Pasta a la napolitana
Crema d'espàrrecs i crostonets de pa
Espàrrecs amb maionesa
Altres opcions:
Carpaccio
de vedella amb parmesà (+3€)
Carpaccio
de pop a la gallega (+3€)
SEGONS:
Seitons
fregidets acompanyats d'amanida
Secret a
la planxa amb guarnició
Bistec a
la planxa
Pollastre
arrebossat amb guarnició
Mandonguilles
amb pèsols
Costellam
de porc al forn
Altres opcions:
Entrecot de vedella (350grs) amb
guarnició (+6€)
Timbal de vedella amb Idiazabal
(+6€)
Postres, pa
Aigua, vi
de la casa o gasosa
11.00 € (iva inclòs)
* Tots els nostres plats són de
proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada