Menú del Dijous
9 de Novembre de 2017
PRIMERS:
Amanida d'enciams variats amb magrana,
taronja i pipes
Arròs saltejats amb verdures de l'horta
Tallarines amb salsa carbonara i
xampinyons
Pèsols a la catalana
Sopa de fideus
Altres opcions:
Carpaccio
de vedella amb parmesà (+3€)
Carpaccio
de pop a la gallega (+3€)
SEGONS:
Lluç a la
planxa acompanyats d'amanida
Hamburguesa
de bou amb ceba caramel·litzada
Galta de
porc al forn
Pollastre
amb salsa pebre
Altres opcions:
Entrecot de vedella (350grs) amb
guarnició (+6€)
Timbal de vedella amb Idiazabal
(+6€)
Postres, pa
Aigua, vi
de la casa o gasosa
11.00 € (iva inclòs)
* Tots els nostres plats són de
proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada