Menú del Dimecres
15 de Novembre de 2017
PRIMERS:
Amanida d'enciams variats, pollastre,
anxoves, pa torrat i vinagreta Cèsar
Espaguetis a la carbonara
Albergínia farcida de carn
Pèsols saltejats amb anís
Crema de bolets i crostonets de pa
Altres opcions:
Carpaccio
de vedella amb parmesà (+3€)
Espàrrecs
verds a la planxa (+3€)
SEGONS:
Lluç a la
planxa
Bistec de
vedella a la planxa
Aplanats
de pollastre arrebossats amb guarnició
Botifarra
esparracada amb bolets
Altres opcions:
Entrecot de vedella (350grs) amb
guarnició (+6€)
Timbal de vedella amb idiazabal
(+6€)
Postres, pa
Aigua, vi
de la casa o gasosa
11.00 € (iva inclòs)
* Tots els nostres plats són de
proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada