Menú del Dimarts
14 de Novembre de 2017
PRIMERS:
Amanida d'enciams variats , beicon, pa
torrat i fruits secs
Espaguetis ala napolitana (tomàquet,
i tonyina)
Pebrot al piquillo farcit de brandada de
bacallà
Albergínies farcides
Crema de bolets
Altres opcions:
Carpaccio
de vedella amb parmesà (+3€)
SEGONS:
Lluç a la
planxa
Entranyes
de vedella a la planxa
Llom
arrebossat amb guarnició
Cuixa de
gall d'indi (pavo) rostida amb poma
Botifarra
esparracada amb bolets
Altres opcions:
Entrecot de vedella (350grs) amb
guarnició (+6€)
Timbal de vedella amb idiazabal
(+6€)
Postres, pa
Aigua, vi
de la casa o gasosa
11.00 € (iva inclòs)
* Tots els nostres plats són de
proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada