Menú del Divendres
17 de Novembre de 2017
PRIMERS:
Amanida d'enciams variats, gambetes, pinya
i salsa rosa
Macarrons de l'àvia
Cigronets amb cansalada
Timbal d'escalivada i seitons
Sopa de galets amb pilotilles
Altres opcions:
Carpaccio
de vedella amb parmesà (+3€)
Espàrrecs
verds a la planxa (+3€)
SEGONS:
Entranya
de vedella a la planxa
"Besugo"
a la planxa
Bistec
Mandonguilles
amb pèsols
Pularda
confitada a baixa temperatura amb poma
Altres opcions:
Entrecot de vedella (350grs) amb
guarnició (+6€)
Postres, pa
Aigua, vi
de la casa o gasosa
11.00 € (iva inclòs)
* Tots els nostres plats són de
proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada