Menú del Dimarts
24 d'Octubre de 2017
PRIMERS:
Amanida d'enciams variats amb pinya i
gambes vinagreta
Trinxat de patata i col i cansalada
Espaguetis al pesto rojo
Espàrrecs amb maionesa
Humus de cigrons amb bacallà
Altres opcions:
Espàrrecs
verds a la planxa (+3€)
Carpaccio
de vedella amb parmesà (+3€)
SEGONS:
Gallo san pedro a la planxa amb
verdureta
Cuixes de
pollastre rostides al forn
Braó al
forn amb bolets
Secret
ibèric a la planxa amb guarnició
Xurrasco a
la planxa
Altres opcions:
Cabrit arrebossat amb guarnició
(+6€)
Postres, pa
Aigua, vi
de la casa o gasosa
11.00 € (iva inclòs)
* Tots els nostres plats són de
proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada